Om området Fuengirola Hills nær Malaga

En oase over det sydende centrum                                  

Lejligheden ligger i stueplan i Fuengirola Hills, som er et lækkert nyere område ved Torreblanca del Sol. Torreblanca del Sol ligger i udkanten af den mere kendte by Fuengirola.

Man bor således dejligt tæt på alle de faciliteter, der hører til i et turistmekka; strandpromenade, shoppingcentre og attraktioner som f.eks. zoo og vandland. Samtidig vil man dog opleve, at den autentiske spanske charme og ro er meget nærværende i området lige omkring boligen, der ligger tilbagetrukket fra byens livlige og til tider hektiske atmosfære. 

Hygge bag hibiscushækken

Lejlighedens terrasse er omgivet af en lille hyggelig have omkranset af hibiscushæk og flot møbleret med havebord, stole til 8 personer, behagelige solsenge samt Weber gasgrill.

Her kan man nyde de hyggelige, lange aftener med god mad og vin i hinandens selskab.

Til lejligheden hører desuden et stort og meget velholdt grønt område med farverige, blomstrende planter samt en lækker swimmingpool med havudsigt, som ligger mindre end 20 m fra lejligheden. Områdets beboere har også adgang til endnu en lidt større og mere børnevenlig pool ca. 50 meter fra boligen.

Begge pools er åbne fra april - november.

Tårer i øjnene og mælkesyre i benene

Lejlighedskomplekset Fuengirola Hills er beliggende "oppe på et bjerg" med ca. 1,5 km. til den flotte strand i Torreblanca del Sol og kun omkring 1 km til indkøb, små hyggelige restauranter og legepladser i den lille Fuengirola-forstad Los Pacos.

Pga. det kuperede terræn anbefales det, at man lejer bil, men en smuk gåtur kan også anbefales. Udsynet er så indtagende, at man næsten får tårer i øjnene, mens sveden springer frem på panden og mælkesyren trænger op i benene.

Er man først kommet op på toppen møder man et let fremkommeligt og overskueligt lejlighedskompleks med høj grad af sikkerhed med aflåst port samt særdeles ældre-handicapvenlige opgange med elevator og uden dørtrin.

 

 

Se flere billeder her: Fotogalleri