Lyst og lækkert med plads til mange

Lejligheden er på 112 kvm og har 3 soveværelser og 2 badeværelser. Der er plads til ialt 8 personer. 

Hele lejligheden er nymalet og interiøret er spritnyt. Den fremstår således indbydende og lækker med smukt lysindfald i stuen og behagelige, forholdsvis kølige soverum mod skyggesiden. Lejligheden har et helt nyt airconditionanlæg, der opfylder behovet for ekstra nedkøling på særligt hede sommerdage og sørger for varme i lejligheden, når de kølige vinde begynder at blæse.

Se priser på udlejning her: Prisliste

I stuen finder man et behageligt sofamiljø og spisebordsplads til 8 personer samt pejs, digital TV og DVD. Fra stuen er der havusigt og direkte udgang til terassen gennem stort glasparti samt adgang til entré via fransk dør. 

 

Køkkenet er veludstyret og praktisk med bl.a. keramiske kogeplader, ovn, microovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og spisebordsplads til 4. Der er service til 8 personer, og alle de hjælpemidler der er brug for, hvad enten man skal riste brød, piske flødeskum eller presse hvidløg.

 

Lejligheden har tre fine soveværelser:

Det ene er indrettet med to enkelsenge, hvoraf den ene har mulighed for udtræk, så op til tre personer, f.eks. børnene, har mulighed for at indrette deres helt egen hyggelige hule her. 

Det andet soveværelse er rummeligt og indeholder dobbeltseng, garderobe og aircondition. Værelset har direkte udgang til haven og havudsigt.

Det sidste soveværelse er ligeledes et dobbeltværelse nydeligt indrettet med dobbeltseng og garderobeplads.

De sidste to sovepladser finder man i stuen, hvor der er mulighed for opredning til 2 personer på den smarte sovesofa, der nemt og hurtigst kan slås ud og pakkes sammen igen. 

Endelig er lejligheden indrettet med to fine værelser. Begge med badekar.